Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Kennismaking > Activiteiten

Activiteiten

BSO valt weer in de prijzen

“BSO, een unieke combinatie van leren en werken”. Zo uitte kamerfractieleider Servais Verherstraeten afgelopen zaterdag zijn waardering en respect voor het beroepsonderwijs op de jaarlijkse GRAM-prijsuitreiking. Hij benadrukte in het bijzonder het belang van competentie-ontwikkelend leren door middel van werkplekleren en stages.
Deze feestelijke viering vond plaats in aanwezigheid van talrijke leerlingen, ouders en vrienden, en de directies en begeleidende leerkrachten van meer dan 60 scholen.

GRAM staat voor Gilde voor Revaluatie, Arbeid en Motivatie. Het is een organisatie van KMO's die leerlingen van het 6de en het 7de jaar BSO, die zich door vakbekwaamheid, creativiteit of originaliteit hebben doen opmerken, ondersteunen.

Het openingswoord werd verzorgd door de heer Albert Maes, gedelegeerd Bestuurder van de Groep Maes en bezieler van GRAM, die benadrukte alle BSO-talenten zo broodnodig te hebben.
Vorig schooljaar namen 6 Kantoor en 6 Verzorging weer deel met hun projecten.

Grégory Cleynhens (KAN) en Shauni Van den Brande (VZO) werden uitgeroepen tot Laureaten voor de GRAM-prijs. Zij ontvingen elk een cheque ter waarde van 120 EUR.

Op het einde van deze mooie avond verzorgde één van de vele aanwezige leerlingen het dankwoordje.

Verslag: Karina Van Peer


Terug naar overzicht