Inschrijvingen toekomstige eerste jaar (2024-2025)

Gepubliceerd op 7 mei 2024 om 09:55

Van harte welkom in onze school. Wij zijn blij dat jullie voor onze school kiezen en danken je voor het vertrouwen dat je in onze school stelt. We hopen dat je je snel thuis zal voelen bij ons.

Via een fysiek gesprek willen we je graag beter leren kennen en het dossier van uw zoon of dochter vervolledigen. Wij nodigen je graag uit voor dit contactmoment waarop wij jouw inschrijving kunnen realiseren en waarbij je je akkoord verklaart met het schoolreglement.

Concreet kan dit op volgende data:

 

 

 

Het is van belang dat je ten laatste op 10 juni 2024 je inschrijving realiseert, anders verlies je je plaats. Vergeet hierbij niet je identiteitskaart en een kopie van jouw voorlopig rapport mee te brengen.

We wensen je kind nog een mooie afsluiting van het zesde leerjaar en kijken ernaar uit je zoon/dochter vanaf 1 september in onze school te ontvangen.

Indien je de inschrijving toch wenst te annuleren, stuur je hiervoor zo snel mogelijk een e-mail naar inschrijvingen@sui.be met de volgende gegevens: naam en voornaam kind, geboortedatum en de verklaring: ‘Ik wens afstand te doen van mijn inschrijving in het Sint-Ursula-Instituut.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Myriam Verschuure
18 dagen geleden

Is het normaal dat wij enkel vanaf 8 mei kunnen inschrijven voor die contactmomenten data? Enkel 15/05 14u-14u30 was open voor inschrijving, wat voor ons niet past.