Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Kennismaking > Activiteiten

Activiteiten

6AIT 6BEC en 6OAS op bezoek bij Proximus

Op 2 februari brachten de leerlingen van 6 Business Economics (Handel), 6 Accountancy & IT (Boekhouden-Informatica) en 6 Office-Assistance (Secretariaat-Talen) een bezoek aan het hoofdkantoor van Proximus vlakbij het treinstation Brussel-Noord.

Eerst kwamen 2 medewerkers van de boekhoudafdeling kort de werking van hun dienst toelichten. Ook kregen de leerlingen de gelegenheid om vragen te stellen over hun loopbaan, de inhoud van hun job en de carrièremogelijkheden bij Proximus. Daarna interviewden de leerlingen in het Engels een Management Assistant over haar functieprofiel, taken, nodige vaardigheden en de interne en externe communicatiemiddelen binnen Proximus.

Tenslotte kregen de leerlingen de unieke gelegenheid om op de 25ste verdieping op de “passerelle” (verbinding tussen de 2 “torens” van de Proximusgebouwen) te genieten van een schitterend uitzicht op de stad Brussel. Op deze manier konden de leerlingen een kijkje nemen binnen de muren van de grootste telecomoperator in ons land en kregen ze heel wat nuttige informatie die ze later verwerken tijdens de lessen Engels en in hun GIP.

Verslag: P. Vandormael


Terug naar overzicht